xa всичко мина добре.Акомулатора ми е добър,макар 4е ампеража не е голям (55),обаче проблемите се задълбочиха сега.Днеска направих една диагностика на ходовата част и се хванах за главата !!!Как е възможно за 400 км,нормално каране и пазене на колата да ти отидут : 2-та носача,лява кормилна щанга,тампони,стабилизираща щанга .... ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изчезнаха ми тоците - 146
Collapse
X
-
aз не отричам че я карам,но преди тея 400 км и направих диагостика на преден и заден мост и ходова част.казаха ми че всичко е добре,даже ми дадоха и гаранция че поне 6 месеца няма да имам грижи.А тя каква стана една ???
Говорете ми в цени колеги че всеки казва различно,а чувам че си е.... мамата и ремонтаАлфа Ромео 146ТD 97 - Мега яката
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениеaз не отричам че я карам,но преди тея 400 км и направих диагостика на преден и заден мост и ходова част.казаха ми че всичко е добре,даже ми дадоха и гаранция че поне 6 месеца няма да имам грижи.А тя каква стана една ???
Говорете ми в цени колеги че всеки казва различно,а чувам че си е.... мамата и ремонта
носач (в зависимост от марката) - 50-80лв
кормилен накрайник - 25-30
тампони стабилизираща щанга - ~10лв/бр
Тва е положението.
Поразгледай и темата с ремонти и цени най-отгоре.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениеaз не отричам че я карам,но преди тея 400 км и направих диагостика на преден и заден мост и ходова част.казаха ми че всичко е добре,даже ми дадоха и гаранция че поне 6 месеца няма да имам грижи.А тя каква стана една ???
Говорете ми в цени колеги че всеки казва различно,а чувам че си е.... мамата и ремонта
Comment
-
аз неса плаша да си призная много,ама наще да му мислят сега)) шегувам се,всикчко ще се оправи,маи наистина ме плъзгат тея,но скоро ще сменям регистрацията че тогава може да им намина на тея пичове пак ,че да видим дали нема да ми искат и основен ремонт !!!
А това хлопане ж краката на шофьора ще го видим какво е,нема се даваме я
Ние алфи ли караме или кво....Алфа Ромео 146ТD 97 - Мега яката
Comment
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениеаз неса плаша да си призная много,ама наще да му мислят сега)) шегувам се,всикчко ще се оправи,маи наистина ме плъзгат тея,но скоро ще сменям регистрацията че тогава може да им намина на тея пичове пак ,че да видим дали нема да ми искат и основен ремонт !!!
А това хлопане ж краката на шофьора ще го видим какво е,нема се даваме я
Ние алфи ли караме или кво....
може да е от гърнеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
хора,за 2 дена с тая алфа преживях и малко и много пак.А относно всички проблми които ми изброиха се оказа че съм имал само един носач,а не всичко изброено до сега.Колегите от сервзиа на Алфа разрешиха всичко това и съм им мн благодарен.Алфа Ромео 146ТD 97 - Мега яката
Comment
Comment